Magasinering i Uppsala – Flytt & Städfix Mälardalen

Pålitlig och Säker Magasinering i Uppsala

Välkommen till Flytt & Städfix Mälardalen! Vi erbjuder trygg och säker magasinering i Uppsala för både privatpersoner och företag. Oavsett om du behöver förvara möbler, elektronik, kläder eller andra ägodelar, har vi den perfekta lösningen för dig. Vi strävar efter att göra din magasineringsupplevelse enkel och bekväm, samtidigt som vi säkerställer att dina saker är i säkra händer.

Begär offert Kundrecensioner

Pris Direkt

Enköping med omnejd

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi rättar till fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
100 % ersättning vid olycka

Bortforsling av möbler - Flytt & Städfix Mälardalen AB

Våra Magasineringstjänster

Uppvärmda Förråd

För känsliga och ömtåliga föremål som elektronik, textilier och böcker erbjuder vi uppvärmda förråd med god ventilation. Dessa förråd skyddar dina ägodelar från fukt och kyla, vilket håller dem i bästa skick.

Temperaturkontrollerade Förråd

För föremål som inte kräver uppvärmning men ändå behöver skydd mot extrema temperaturer, erbjuder vi temperaturkontrollerade förråd. Dessa är perfekta för att förvara verktyg, trädgårdsutrustning och andra föremål som kan påverkas av väderförhållanden.

Mobil Magasinering

Med vår flexibla lösning för mobil magasinering levererar vi en förrådsbox direkt till din dörr. Du kan packa i din egen takt, och när du är klar hämtar vi boxen och förvarar den säkert i vår anläggning. När du behöver dina saker igen levererar vi boxen tillbaka till dig.

Specialanpassad Förvaring

För större eller otympliga föremål som motorcyklar, båtar och stora möbler erbjuder vi specialanpassade förvaringslösningar. Våra förråd har breda dörrar och enkel åtkomst för att göra förvaringen så smidig som möjligt.

Flytthjälp - Flytt & Städfix Mälardalen

Säker och Miljövänlig Magasinering

Säkerheten för dina ägodelar är vår högsta prioritet. Vår anläggning är inhägnad och övervakad dygnet runt med kameror. Vi använder moderna säkerhetssystem och erbjuder försäkringsalternativ för extra trygghet. Våra förråd är utrustade med ventilationssystem för att förhindra kondens och hålla luften fräsch.

Vi arbetar också miljövänligt genom att använda hållbara material och metoder. Genom att återvinna och minimera vår miljöpåverkan bidrar vi till en mer hållbar framtid.

Fördelar med Våra Tjänster

Erfarenhet och Kompetens

Med många års erfarenhet och ett professionellt team kan vi garantera en säker och pålitlig magasineringsupplevelse. Vi har den kunskap och expertis som krävs för att hantera alla dina förvaringsbehov.

Flexibilitet och Tillgänglighet

Vi erbjuder flexibla hyresalternativ, både kort- och långsiktigt, för att passa dina specifika behov. Våra anläggningar är tillgängliga dagligen mellan 06:00 och 22:00 för din bekvämlighet.

Konkurrenskraftiga Priser

Vi erbjuder prisvärda tjänster med transparenta kostnader, så att du alltid vet vad du betalar för. Genom att hyra årsvis kan du även erhålla rabatt på hyran.

Flytthjälp - Flytt & Städfix Mälardalen

Kundfokuserad Service

Vårt främsta mål är att överträffa dina förväntningar genom utmärkt kundservice och personlig anpassning av våra tjänster. Vi är här för att hjälpa dig med alla dina magasineringsbehov och göra din upplevelse så enkel och bekväm som möjligt.

Kundtjänst och Support

Vår kundtjänst finns tillgänglig för att besvara dina frågor och ge råd kring magasinering. Du kan enkelt boka våra tjänster online eller via telefon. Vårt team är redo att hjälpa dig med professionell rådgivning och hitta den bästa lösningen för dina specifika behov.

Kontakta Oss för Magasinering i Uppsala

Behöver du hjälp med magasinering? Kontakta oss idag för att boka magasinering i Uppsala. Vårt team är redo att hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för dina behov. Du kan nå oss via telefon, e-post eller genom att besöka vår webbplats för att boka direkt online. Vi ser fram emot att hjälpa dig med säker och effektiv magasinering.

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.